Način rada

1. REGISTRUJ SE POTPUNO BESPLATNO!

aplikacija

Skini nextbike aplikaciju i registruj se putem mobilnog telefona.

Call Centar

Naša korisnička podrška će ti rado pomoći prilikom registracije. Nazovi 033 44 11 44

Jedna registracija za nextbike sistem u cijelom svijetu!

2. IZNAJMLJIVANJE I POVRATAK

Loading...

IZNAJMI BICIKLO
Najam bicikla putem aplikacije: skeniraj QR-kôd ili unesi broj bicikla. Brava iznad stražnjeg točka otvoriće se automatski. Nikada ne iznajmljuj biciklo izdaleka!

Loading...

PARKIRAJ BICIKLO
Ako želiš stati na par minuta da nešto obaviš biciklo možeš parkirati bez prekidanja najma. U aplikaciji odaberi parking opciju i ručno zatvori bravu na biciklu. U aplikaciji biciklo ponovno možeš pokrenuti kada god želiš i brava će se automatski otključati. OPREZ: Najam se i dalje naplaćuje dok je biciklo parkirano. Parking opciju nikada ne koristi izdaleka!

Loading...

POVRATAK BICIKLA
Kada želiš završiti vožnju biciklo obavezno vrati na jednu od dvije službene Budva Bike Share stanice: STARI GRAD ili SLOVENSKA PLAŽA. Biciklo vraćaš tako da ga gurneš do kraja u stalak i rukom povučeš bravu prema dolje sve dok ne čuješ zvučni signal. Osvježi svoju aplikaciju da provjeriš da li je biciklo uspješno vraćeno. U slučaju da nema slobodnih parkirnih stalaka biciklo ostavi pokraj stanice i rukom zaključaj bravu. Naš serviser odvest će to biciklo na drugu stanicu.

Preuzmi besplatnu nextbike aplikaciju

Preuzmi besplatnu nextbike aplikaciju

Preuzmi besplatnu nextbike aplikaciju